Author Topic: No planes at Bali  (Read 2139 times)

January 21, 2016, 09:36:12 PM

Offline mllgrennman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
No planes at Bali
« on: January 21, 2016, 09:36:12 PM »
I installed the packages under the Bali search the same as always. But there aint a single plane there. All other airports have packages showing up. Any ideas? I'm stumped. Thanks.

January 22, 2016, 05:25:02 PMReply #1

Offline beroun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: No planes at Bali
« Reply #1 on: January 22, 2016, 05:25:02 PM »
Hi,
This is probably because for some reason the stock Bali airport Den Pasar is in FS with incorrect (or obsolete) ICAO code as WRRR. I am suspecting that the flight plans were created for the correct WADD. You can do two things.
Either get TTools or Flight planner and change the relevant flight plans from WADD to WRRR, or change the airport name using AFCAD or ADE from WRRR to WADD.
Or maybe there is an updated Bali airport available with the correct ICAO code:
Check: http://www.freewarescenery.com/fs2004.html this would probably be preferred since the enhanced airport could have more gates.
Good luck
Peter Bendl,
formerly from BA

February 07, 2016, 11:09:16 PMReply #2

Offline mllgrennman

  • Newbie
  • *
  • Posts: 14
    • View Profile
Re: No planes at Bali
« Reply #2 on: February 07, 2016, 11:09:16 PM »
Yes I was wondering about the different ICAO codes...that's most likely it...thank you for responding.