Author Topic: How to add livery to specific airport  (Read 2352 times)

March 28, 2017, 10:47:25 PM

Offline tkbuffalo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
How to add livery to specific airport
« on: March 28, 2017, 10:47:25 PM »
So, I am fairly new to FSX,  I have been downloading the WOAI packages and they are GREAT.
I live near KBUF, and what I am looking for is...
Is is possible to add that Airport to particular airlines that don't normally go there? 

Just for ONE example:

I would LOVE to see British Airways or Air Canada at a parking spot / moving around the taxiway at KBUF, or even KIAG.
Or the CLASSIC airlines, such as Eastern Airlines, Piedmont, People Express, Pan AM, etc in KBUF parked, taking off, landing, etc....

Can anyone help to tell me how to do such things, if this is possible?


Thank you.

March 29, 2017, 12:25:15 PMReply #1

Offline beroun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: How to add livery to specific airport
« Reply #1 on: March 29, 2017, 12:25:15 PM »
Hi there,
yes it is possible. Try the fight planner:
https://flyawaysimulation.com/downloads/files/18939/fsx-ai-traffic-editor-v11/
Might need bit of a learning but worthwhile to try.

Peter Bendl,
formerly from BA

March 29, 2017, 05:39:02 PMReply #2

Offline tkbuffalo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: How to add livery to specific airport
« Reply #2 on: March 29, 2017, 05:39:02 PM »
Hi there,
yes it is possible. Try the fight planner:
https://flyawaysimulation.com/downloads/files/18939/fsx-ai-traffic-editor-v11/
Might need bit of a learning but worthwhile to try.

Thank you, so this by what I am reading puts all aircraift in my aircraft folder into AI Traffic? That is GREAT!

Thank you!

March 30, 2017, 12:41:00 AMReply #3

Offline tkbuffalo

  • Newbie
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
Re: How to add livery to specific airport
« Reply #3 on: March 30, 2017, 12:41:00 AM »
Hi there,
yes it is possible. Try the fight planner:
https://flyawaysimulation.com/downloads/files/18939/fsx-ai-traffic-editor-v11/
Might need bit of a learning but worthwhile to try.

I downloaded and installed this product, but i am unsure where to go to edit the woai traffic?

April 01, 2017, 10:55:56 PMReply #4

Offline beroun

  • Newbie
  • *
  • Posts: 190
    • View Profile
Re: How to add livery to specific airport
« Reply #4 on: April 01, 2017, 10:55:56 PM »
Hi,
do not feel bad, it takes a while to learn how to add AI to airports. But believe me, once you get the hand on it, it is highly rewarding.
You can schedule any aircraft, any place! Even the add-on aircraft you may have.
Just read the instructions carefully and you will get the grasp of it.
Just to get you going, for example if you want to see BA in Buffalo, you need to decompile you existing BA traffic and add a leg going to Buffalo to it and compile it. A new traffic file is then created. Then you will see the BA aircraft there.......
This is just a trivia start but keep going and you will get to it OK.
Cheers
 
Peter Bendl,
formerly from BA